Miten vahvistaa ja käsitellä moniäänisyyttä mediatuotannossa? — Aamuklubilla 28.8. esittelyssä Reiluusnavigaattori

Huoli polarisaatiosta, moniäänisen keskustelun rapautumisesta ja ilmaisun vapauden kaventumisesta ovat olleet lähtökohtia Tampereen yliopiston Reilu media– hankkeessa, jonka tavoitteena on edistää moniäänistä ja kunnioittavaa mediajulkisuutta ilman vastakkainasettelua. Aamuklubilla 28.8.2024 klo 9-10 tutkijat Maarit Mäkinen ja Mari Pienimäki esittelevät hankkeen keskeisimpiä tutkimustuloksia ja projektissa tuotettua työkalua Reiluusnavigaattoria.

Reiluusnavigaattori toimii apuvälineenä hankalien tai kiistanalaisten aiheiden äärellä sekä muistuttaa moniäänisen median tärkeydestä. Se on suunniteltu mediasisältöjen tuottajille, kuten toimittajille, mutta sitä voi hyödyntää myös työssä nuorten kanssa esimerkiksi erilaisissa mediatuotannon projekteissa tai kun käydään mediakasvatuksellisia keskusteluja.

Aamuklubi sopii siis erityisesti nuorten mediatuotannon tai mediakasvatuksen parissa työskenteleville sekä journalisteille ja journalismin opiskelijoille, mutta tervetulleita ovat tietenkin kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Lisätietoja: jenni.nevala@mediakasvatus.fi

© Copyright - Mediakasvatusseura ry - Toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Powered by jannelahtela.fi