Pelottavat ja ahdistavat somesisällöt – Aamuklubilla 22.5. käsitellään puheeksioton kysymyksiä

Nuoret kohtaavat verkossa monenlaisia sisältöjä: osa naurattaa, huvittaa ja inspiroi, toiset ahdistavat ja pelottavat ja voivat olla jopa vaarallisia. Seuraavalla Aamuklubilla 22.5. klo 9-10 keskustellaan sitä, mitä nuoria kohtaavien aikuisten on tärkeää tietää pelottavista tai vaarallisista somesisällöistä ja -ilmiöistä. Mistä voi tunnistaa, että nuori on kohdannut haitallista sisältöä ja miten aloittaa keskustelu? Entä mitä keskustelussa on tärkeää ottaa huomioon?

Tietoa ja esimerkkejä sosiaalisen median haitallisia lieveilmiöitä sekä vinkkejä puheeksioton kysymyksiin tulee esittelemään Pelastakaa Lapset ry:n kehittämispäällikkö Tanja Simola. Hän työskentelee PELA:n Nettivihje palvelun parissa, jossa voi ilmoittaa laittomaksi epäilemästä lapsiin kohdistuvasta seksuaaliväkivaltaa todistavasta materiaalista tai siihen liittyvästä toiminnasta verkossa tai verkon ulkopuolella

Tapahtuma on suunnattu kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sekä aiheesta kiinnostuneille!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoja: jenni.nevala@mediakasvatus.fi

© Copyright - Mediakasvatusseura ry - Toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Powered by jannelahtela.fi