Mediakasvatusseuran materiaaliesittelyt verkossa keväällä 2024

Medialukutaito on yhdistelmä tulkinnan, tuottamisen ja mediaympäristössä toimimisen taitoja. Taitoa esittää kysymyksiä, pohtia motiiveja ja tarkoitusperiä sekä suunnata kriittinen katse myös itseensä. Tule tutustumaan Mediakasvatusseuran käytännön materiaaleihin ja harjoituksiin medialukutaidon vahvistamiseksi!

Järjestämme kevään 2024 aikana materiaaliesittelyjä verkossa. Esittelyssä ovat muun muassa Monilukutaitoa vahvistamassa -hankeen uudet työpajamallit ja harjoitukset polarisaation sekä kohujen käsittelyyn. Materiaalit on suunnattu 13-20-vuotiaiden nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Kevään materiaaliesittelyt:

• Tiistaina 7.5. klo 13.00-13.30 – ilmoittaudu mukaan

Mikäli sopivaa ajankohtaa ei löydy tai olisit kiinnostunut tilaamaan materiaaliesittelyn esimerkiksi työyhteisöllesi, ole yhteydessä Mediakasvatusseuraan (mediakasvatus@mediakasvatus.fi). Teemme materiaaliesittelyjä myös tilauksesta.

© Copyright - Mediakasvatusseura ry - Toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Powered by jannelahtela.fi