Voiko vaikuttaja korvata ystävän? — Aamuklubilla 27.2. keskustellaan nuorten parasosiaalisista suhteista verkossa

Voiko vaikuttaja korvata ystävän? Ovatko pelikaverit oikeita kavereita? Mitä ovat parasosiaaliset suhteet?

Ihmissuhteemme ovat digitalisaation myötä jatkuvassa muutoksessa. Mahdollisuuksia luoda ja ylläpitää suhteita on lähes rajattomasti, mutta hyvinvoinnin kannalta myös kasvokkaiset kohtaamiset ovat tärkeitä.

Mediakasvatuksen Aamuklubilla 27.2. klo 9-10 pohditaan, millainen merkitys verkossa luotavilla suhteilla on nuorille sosiaalisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Käsittelemme sekä parasosiaalisia suhteita että vertaissuhteita esimerkiksi pelimaailmassa ja somessa. Alustamassa on tietokirjailija ja toimittaja Mirja Hämäläinen. Hämäläinen on kirjoittajana erikoistunut ihmissuhteisiin ja hän on tuottanut Mediakasvatusseuralle verkkokurssin nuorten sosiaalisista suhteista verkossa. Hämäläisen alustuksen jälkeen on aikaa osallistujien kysymyksille ja keskustelulle.

Aamuklubi on verkkotapahtumasarja (alustana Zoom), jossa kokoonnutaan virtuaalisesti yhteen ajankohtaisten mediakasvatuksen ilmiöiden äärelle. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lasten ja nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset ja muut aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoja: jenni.nevala@mediakasvatus.fi

© Copyright - Mediakasvatusseura ry - Toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Powered by jannelahtela.fi