Tutkimusmatka tulevaisuuden mediataitoihin -verkkokurssi on nyt julkaistu!

Tutkimusmatka tulevaisuuden mediataitoihin on maksuton verkkokurssi, jolla käsitellään muun muassa mediarepresentaatioiden valtaa, informaatiovaikuttamisen mekanismeja, mediateknologian eettisyyttä ja ekologisuutta sekä datataloutta ja mediaympäristöjen tulevaisuutta koskevia kysymyksiä. Kurssilla sukelletaan ajankohtaisten mediailmiöiden maailmaan sekä kestävän kehityksen ja tulevaisuuden kannalta olennaisiin kysymyksiin mediakasvatuksen näkökulmasta.

Kurssi on suunnattu erityisesti yläkoulun ja toisen asteen opettajille, mutta sopii mainiosti myös muille nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. Se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päivittää itsenäisesti omaa osaamista juuri itselle sopivassa tahdissa. Tiedon lisäksi kurssi tarjoaa konkreettisia työkaluja ja materiaalivinkkejä, joita nuorten parissa työskentelevät voivat hyödyntää suoraan työssään.

Verkkokurssi on koottu paljon kiitosta keränneiden keväällä ja kesällä 2022 toteutettujen täydennyskoulutusten pohjalta. Samojen teemojen pohjalta on koottu myös Tutkimusmatka tulevaisuuden mediataitoihin -materiaalipaketti. Sekä materiaalit, koulutukset ja verkkokurssi ovat osa Tutkimusmatka mediataitoihin – tämän päivän mediailmiöistä huomisen mediataitoja -hanketta.

Tutkimusmatka tulevaisuuden mediataitoihin -verkkokurssi löytyy Mediakasvatusseuran Teachable-oppimisympäristöstä muiden itsenäisesti opiskeltavien verkkokurssiemme joukosta. Klikkaa linkistä lukemaan aiheesta lisää, rekisteröidy kurssille ja kerro myös, mitä pidit kurssikokonaisuudesta. Antoisia ja inspiraatiorikkaita opiskeluhetkiä!

Tutustu verkkokurssiin klikkaamalla tästä!

Tutkimusmatka tulevaisuuden mediataitoihin