Tutkimusmatka digi- ja mediataitojen tulevaisuuteen -seminaari 2.9.2022

Tutkimusmatka digi- ja mediataitojen tulevaisuuteen -seminaari 2.9.2022

Tutkimusmatka digi- ja mediataitojen tulevaisuuteen -seminaari kutsuu kaikki tulevaisuuslähtöisestä digi- ja mediataitojen oppimisesta ja opetuksesta kiinnostuneet opettajat koolle Itä-Suomen yliopistolle Joensuuhun 2.9.2022 klo 8.30 – 16.00.

 Seminaarin järjestämisestä vastaavat Tutkimusmatka mediataitoihin – tämän päivän mediailmiöistä huomisen mediataitoja -hanke (Mediakasvatusseura ry) ja Itä-Suomen yliopiston DigiErko-erikoistumiskoulutusohjelma.

Seminaariohjelmassa on luvassa asiantuntijapuheenvuoroja, mielenkiintoisia työpajoja ja vapaata verkostoitumista kollegoiden kanssa. Tilaisuudessa esitellään myös Mediakasvatusseuran tuoreita Tutkimusmatka mediataitoihin – tämän päivän mediailmiöistä huomisen mediataitoja -hankkeessa tuotettuja mediakasvatusmateriaaleja sekä Tutkimusmatka tulevaisuuden mediataitoihin -verkkokurssi. Osallistujat pääsevät halutessaan tutustumaan myös DigiErko-erikoistumiskoulutukseen ja muuhun Itä-Suomen yliopiston opettajille suunnattuun koulutustarjontaan. Päivän tarkempi aikataulu ja sisältö sekä seminaarin puhujat paljastetaan myöhemmin.

Seminaariin osallistuville tarjotaan aamu- ja päiväkahvit pienen purtavan kera. Lounas on omakustanteinen.

Paikkoja seminaariin on rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen on auki elokuun loppuun saakka. Laita päivä kalenteriisi ja varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan samantien alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu seminaariin

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa työpajoista ja käytännönasioista lähempänä seminaaria.

Nähdään toivottavasti syyskuussa!

© Copyright - Mediakasvatusseura ry - Toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Powered by jannelahtela.fi