Nuorten kanssa toimiva: tervetuloa Media Civic Engagers -työpajakoulutukseen 19.5. Helsingissä

Koristeellinen.

Hei sinä mediakasvatuksen ja aktiivisen kansalaisuuden teemoista kiinnostunut tai nuoria työssäsi kohtaava: tarjolla koulutusta ja ruokaa mediakasvatuksen teemojen äärellä!

Helsingin yliopiston kasvatustieteiden laitos järjestää yhdessä Mediakasvatusseuran kanssa torstaina 19.5.2022 klo 12–15 nuorten osallisuuden ja mediataitojen tukemiseen suunnatun innostavan työpajakoulutuksen. Tule kuulemaan ja oppimaan lisää mediakasvatuksesta, testaamaan työtapajamalleja sekä tutustumaan uuteen verkkoalustaan, joka on luotu hankkeessa tukemaan nuorten aktiivista kansalaisuutta ja mediataitoja!

Tapahtuma on osa kansainvälistä Media Civic Engagers -hanketta, johon osallistuu nuorten parissa työskenteleviä ammattilaisia, järjestöjä ja yliopistoja Suomesta, Romaniasta ja Norjasta. Huomiothan, että osa koulutuksesta on englanniksi.

Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan Minerva-rakennuksessa, huoneessa K108 (tietoja esteettömyydestä Minervassa). Osoite on Siltavuorenpenger, 00170 Helsinki. Lämpimästi tervetuloa – olemme vastassa aulassa heti sisäänkäynnin jälkeen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tällä lomakkeella viimeistään ke 18.5..