Mediakasvatusseuran Aamuklubit jatkuvat maaliskuussa

Viime syksynä käynnistyneellä Mediakasvatusseuran Aamuklubilla kokoonnutaan virtuaalisesti yhteen kiinnostavan mediakasvatuksen ilmiön tai uuden tiedon äärelle.

Kevään ensimmäinen Aamuklubin tapaaminen järjestetään tiistaina 1.3. klo 9–10. Vieraaksi maaliskuun Aamuklubille saapuu digioppimiseen ja -opettamiseen erikoistunut yliopisto-opettaja Sanna Rantanen Turun yliopistosta. Sanna alustaa digitaitojen näkymisestä ja merkityksestä luokanopettajien arjessa, minkä jälkeen osallistujilla on mahdollisuus keskustella aiheesta alustajan ja muiden klubilaisten kanssa.

Ilmoittaudu maaliskuun Aamuklubille viimeistään 28.2. klo 10 tällä lomakkeella.

Aamuklubi kokoontuu Zoomissa. Saat linkin tilaisuuteen ja osallistumisohjeet sähköpostilla ennen tapahtumaa.