Mediakasvatusseuran Aamuklubi starttaa lokakuussa!

Mediakasvatusseuran Aamuklubilla kokoonnutaan virtuaalisesti yhteen kiinnostavan mediakasvatuksen ilmiön tai uuden tiedon äärelle. Aamuklubin tapaamisia järjestetään noin kerran kuussa arkiaamuisin.

Ensimmäinen Aamuklubin tapaaminen järjestetään tiistaina 12.10. klo 9–9.45 Zoom-alustalla. Tapaamisen aiheena on digihyvinvointi. Mieli ry:n asiantuntija Riikka Nurmi pitää lyhyen Mielenterveydestä voimaa media-arkeen -alustuksen, minkä jälkeen osallistujilla on mahdollisuus keskustella aiheesta alustajan ja muiden klubilaisten kanssa. Ensimmäisellä Aamuklubilla juhlistetaan myös Mediakasvatusseuran Digihyvinvoinnin jäljillä -hankkeen päättymistä ja hankkeessa julkaistavaa materiaalipakettia.

Ilmoittaudu lokakuun Aamuklubille viimeistään sunnuntaina 10.10. täällä.

Mediakasvatusseuran Aamuklubille ovat tervetulleita Mediakasvatusseuran yhteisöjäsenten edustajat ja muut mediakasvatuksesta kiinnostuneet ammattilaiset ja opiskelijat. Amuklubille mahtuu enintään 30 osallistujaa.

Aamuklubin marraskuun kokoontumisessa Peliviikon tiistaina 9.11. alustuksen pitää pelitutkija ja pelikasvatuksen pitkän linjan asiantuntija Mikko Meriläinen. Joulukuun Aamuklubilla torstaina 9.12. vierailee tieturvatutkija ja hyväntahtoinen hakkeri Laura Kankaala.