#mitätehtäis-kampanja nostaa esiin ystävyyden tekoja

Näin poikkeusaikana on sosiaalisen median ja teknologian merkitys ystävyyssuhteiden ylläpitämisessä suuri – iästä riippumatta. Yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden kokemukset voivat toisaalta lisääntyä, jos kaikilla muilla tuntuu riittävän vipinää myös sosiaalisen eristäytymisen aikana.

Miten sinä vaalit ystävyyssuhteitasi etänä? Miten sinä voisit ryhtyä ystäväksi sitä tarvitsevalle? Voisitko sinä kysyä tänään joltakin #mitätehtäis?

Mediakasvatusseura on osana opiskelijoiden hyvinvointiverkostoa mukana kampanjoimassa ystävyyden ja yhteisöllisyyden lisäämisen puolesta 14.–24.4. Haluamme nostaa esiin erityisesti sosiaalisen median merkityksiä nuorten hyvinvoinnille. Kampanja huipentuu opiskelijoiden mielenterveyspäivään torstaina 23.4.

Tule sinäkin mukaan! #mitätehtäis

Opiskelijoiden hyvinvointiverkostoa koordinoivan Nyyti ry:n tiedote: Yhteisöllisyys on tärkeää mielenterveydelle – kysy somessa #mitätehtäis