Syksyn 2020 Digivoimaa-koulutuksiin voi ilmoittautua 14.4. alkaen

“On ollut tosi antoisaa perehtyä mediakasvatukseen. Tämä on ollut erilaista kuin aiemmat digiopintoni ja olen siksikin liekeissä. Kaikki opittu tukee toistaan.” (2019 Digivoimaa-koulutuksen osallistuja)

“Paljon uutta tietoa, paljon hyvää käyttökelpoista matskua.” (2019 Digivoimaa-koulutuksen osallistuja)

Mediakasvatusseura kutsuu nuoriso- ja ohjausalan ammattilaiset päivittämään osaamistaan nuorten median käytön ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tasapainoisen media-arjen tukemiseen liittyen.

Digivoimaa-koulutus järjestetään toistaiseksi viimeistä kertaa 10.8.–8.11.2020 Joensuussa, Turussa sekä kokonaan verkossa. Ilmoittautuminen alkaa 14.4. koulutuksen sivuilla: mediakasvatus.fi/digivoimaa.

Koulutus vahvistaa nuorten parissa työskentelevien mediakasvatus- ja digihyvinvointiosaamista. 3 opintopisteen laajuinen koulutuskokonaisuus tarjoaa uutta tietoa, konkreettisia välineitä sekä mahdollisuuksia moniammatilliselle yhteistyölle ja osaamisen jakamiselle.

Koulutuksen aikana opiskellaan verkossa sekä osallistutaan webinaareihin ja työpajoihin. Alueellisia työpajoja järjestetään syksyllä 2020 Joensuussa ja Turussa. Osallistua voi myös kokonaan verkossa toteutettavaan koulutukseen, jossa työpajoihin osallistutaan verkon välityksellä omalta koneelta.

Seuraa Mediakasvatusseuran viestintää ja ilmoittaudu kutsun tullessa mukaan tutkimusmatkalle digihyvinvointiin! Voit myös liittyä Digivoimaa-koulutuksen postituslistalle, jolloin saat tiedon ilmoittautumisen aukeamisesta suoraan sähköpostiisi.

Lisätietoja koulutuksen sisällöistä ja aikataulusta: mediakasvatus.fi/digivoimaa

Digivoimaa-koulutus on osa valtakunnallista Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittamaa (ESR) hanketta Digivoimaa – digihyvinvoinnilla yhteiskunnallista osallisuutta. Hanke ehkäisee 15–29-vuotiaiden nuorten syrjäytymistä vahvistamalla heidän digihyvinvointitaitojaan.