Mediataitoviikko 2019

Mediataitoviikkoa vietetään 4.-10.2.2019!

Mediakasvatusseura julkaisee Mediakasvatusviikolle uuden materiaalin kriittisen medialukutaidon ja median vaikuttamistekniikoiden opetukseen. ”Miten meihin vaikutetaan?” on kuuden tuntisuunnitelman kokonaisuus, joka sopii käytettäväksi lukiossa ja yläkoulussa.

Miten meihin vaikutetaan? -oppimateriaali

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Viikon aikana kouluissa, kirjastoissa, päiväkodeissa, nuorisotaloissa, kerhoissa ja harrasteryhmissä käsitellään erilaisiin median ilmiöihin liittyviä aiheita ja kysymyksiä yhdessä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Mediataitoviikko suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä yli 40 kansallisen organisaation kanssa, ja sitä koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI.

Lisätietoa

Tutustu vuoden 2019 Mediataitoviikon tapahtumiin ja materiaaleihin Mediataitokoulun sivuilla.