Tulevaisuus pelissä – Tietoa ja tukea digipelaajan läheiselle

Huolettaako aikuisen lapsen digipelaaminen? Jumittaako kumppani pelikoneen takana? Mitä tarkoittaa peliriippuvuus ja miten se eroaa innokkaasta peliharrastamisesta?

Tulevaisuus pelissä -tietoiskussa (30 min) Digipelirajat’on-projektin asiantuntijat kertovat ongelmallisen digipelaamisen ilmiöstä ja ovat tämän jälkeen paikalla vastaamassa paikallaolijoiden kysymyksiin. Tilaisuudessa keskitytään nuorten aikuisten ongelmalliseen tietokone- ja videopelaamiseen.

Milloin?

4.12.2018 klo 18-20

Missä?

Vapaakaupungin Olohuone, Kauppakeskus Redi, Helsinki

Lisätietoja:

Facebook-tapahtuma

Digipelirajat’on on valtakunnallinen hanke, joka kehittää vertaisuuteen pohjautuvaa tukea ja toimintaa ongelmallisesti pelaaville nuorille aikuisille (18-29-vuotiaat) ja tuottaa tietoa aiheesta pelaajien läheisille sekä nuorten kanssa työkenteleville ammattilaisille.