Pelikasvattajan käsikirja 2

Peliviikon 2018 yksi tähtihetki on huippusuositun Pelikasvattajan käsikirjan toisen osan julkaisu!

Pelikasvattajan käsikirja 2 on jatkoa viisi vuotta sitten kirjoitetulle ensimmäiselle pelikasvatuksen oppaalle. Viidessä vuodessa pelikulttuuri on muuttunut samalla kun pelikasvatuksesta on tullut moniäänisempää ja tavoitteellisempaa. Myös käsiteltävät aiheet ovat monipuolistuneet. Uusi julkaisu on siis erittäin ajankohtainen!

Käsikirja on tarkoitettu helposti lähestyttäväksi yleisteokseksi kotikasvattajille ja ammattilaisille. Kirjassa on sekä pidempiä artikkeleita, että lyhyempiä kirjoituksia, jotka täydentävät artikkeleita tai antavat vinkkejä tavoitteelliseen pelikasvatukseen töissä ja kotona. Kirjaa ei siis tarvitse lukea järjestyksessä.

Julkaisu on huikea yhteisponnistus Pelikasvattajien verkostolta, joka on pelikasvatuksesta kiinnostuneiden toimijoiden yhteisö. Pelikasvattajan käsikirjan kirjoittamiseen on osallistunut yhteensä lähes viisikymmentä asiantuntijaa, vapaaehtoisvoimin.

Julkaisun lukemiseen tarvitset ePub-tiedostoja lukevan sovelluksen.

Pääset lataamaan kirjan täältä >>