Mediakasvatusseuran joukot vahvistuvat!

Mediakasvatusseuran tiimi on täydentynyt kahdella uudella työntekijällä.

Media Coach EDU-hankkeen koulutussuunnittelijaksi on palkattu Markus Neuvonen, joka on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Aiemmin Markus on työskennellyt mm. filosofian tutkijana ja opettajana, konsulttina, tietokirjailijana sekä pedagogisena asiantuntijana. Markuksen erityisalaa on ajattelutaitojen pedagogiikka, ja hän on julkaissut materiaaleja mm. demokratiakasvatuksesta ja faktantarkistusprosessin käytössä kouluopetuksessa.

“Mä olen kai vähän sellainen pedagoginen anarkisti,” Markus kuvailee itseään. “Olen tehnyt pitkään hommia kai jonkinlainen filosofinhattu päässä, mutta pidän itseäni enemmän sellaisena aika poikkitieteellisesti ajatteluun erikoistuneena pedagogina.” Töiden ulkopuolella Markus harrastaa mm. musiikkia, kamppailulajeja ja perspektiiveillä leikkimistä.

Lisäksi Mediakasvatusseuran kaikessa mahdollisessa toiminnassa avustaa järjestöassistentti Saara Sivonen. Saara on hiljattain valmistunut mediakulttuurin maisteriohjelmasta Tampereen yliopistosta. Saara on ollut Mediakasvatusseuran toiminnassa mukana keväästä 2018 lähtien, jolloin hän oli kolmen kuukauden ajan harjoittelijana.

”Olen innoissani, että pääsen jatkamaan osana Seuran mainiota työporukkaa. Mediassa minua kiehtoo populaari eli viihde ja hömppä, sillä ne kertovat todella paljon tästä ajasta, asenteista ja yhteiskunnasta.” Vapaa-ajalla Saara harrastaa podcastien kuuntelemista sekä kaikkea mummomaista, kuten palstaviljelyä, sienestystä ja retkeilyä.