Mediakasvatusseuran sivut ja ilme uudistuivat!

Mediakasvatusseura uudisti verkkosivustonsa ja visuaalisen ilmeensä

Laitoimme kaiken uusiksi!

Uudella Mediakasvatusseuran sivustolla on aiempaa selkeämpi navigointi ja Mediakasvatusseuran toimintaa ja hankkeita sekä tietoa järjestöstä tuodaan selkeämmin esille. Materiaaleihin kootaan Mediakasvatusseuran itse tuottamia julkaisuja ja oppimateriaaleja sekä erilaisia teemoiteltuja koosteita muiden organisaatioiden tuottamista julkaisuista ja materiaaleista. Myös Mediakasvatusseuran yhteisöjäseniä halutaan tuoda esille entistä enemmän. Materiaalit ja sisällöt täydentyvät vielä nykyisestä.

Toiminnan kasvaessa ja Mediakasvatusseuran toiminnan vakiintuessa myös viestintää haluttiin uudistaa. Visuaalisen ilmeen avulla haluamme viestiä rohkeasta asiantuntijajärjestöstä. Uuden logon ja ilmeen on toteuttanut Inari Savola Noon-kollektiivista.

Mitä pidät ilmeestä, mitä kaipaat vanhalta sivustolta tai mitä voisimme vielä lisätä uusille sivuille? Lähetä palautetta osoitteeseen mediakasvatus@mediakasvatus.fi

Mediakasvatusseuran-logo-neliö