Mediakasvatusseura rekrytoi!

Haemme parhaillaan koulutusosaajaa toteuttamaan opettajille suunnattua täydennyskoulutushanketta sekä korkeakouluharjoittelijaa palkalliseen harjoitteluun.

Koulutusosaaja

Luonnistuuko koulutussuunnittelu sinulta näppärästi ja oletko valmis hyppäämään myös kouluttajan rooliin? Oletko kiinnostunut mediaympäristön muutoksista sekä lasten ja nuorten parissa työskentelevien mediakasvatusvalmiuksien kehittämisestä? Etsimme koulutushankkeelle toteuttajaa pikaisella aikataululla!

Haemme 8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen koulutusosaajaa opetushallituksen rahoittaman koulutushankkeeseen. Pääasiallisena tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa mediakasvatuksen koulutusta Mediakasvatusseuran uuden Media Coach -koulutusmallin mukaisesti. Työnkuvaan kuuluu myös hankkeen koordinointi ja raportoinnissa avustaminen.

Korkeakouluharjoittelija

Oletko korkeakouluopiskelija, kiinnostunut mediaympäristön muutoksista, järjestötyöstä sekä viestinnästä?

Haemme harjoittelijaa osaksi tiimiämme! Toivomme sinulta hyviä kieli- ja viestintätaitoja, oma-aloitteista, uteliasta asennetta sekä järjestelmällistä työskentelyotetta. Ruotsin ja englannin kielen taito ovat plussaa, samoin videoviestinnän osaaminen. Opiskelet korkeakoulussa esimerkiksi viestintää, yhteiskuntatieteitä tai muuta soveltuvaa alaa. Sosiaalinen silmä, hyvä suomen kielen taito ja yhteistyötaidot ovat työssä oleellisia.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. järjestön toiminnassa ja hankkeissa sekä verkkopalveluiden sisällöntuottamisessa ja viestinnässä avustaminen (myös ruotsi / englanti).  Harjoittelun kesto on vähintään 3 kuukautta ja harjoitteluajasta maksetaan pieni korvaus.

Lisätietoja kummastakin rekrytoinnista löydät osoitteesta mediakasvatus.fi/rekry. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 14.10.