SAVE – uusi nuorten mediataidetapahtuma Oodissa kesällä 2021

Mediakasvatusseuran yhteisöjäsenet Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry, AV-arkki ja Koulukino ry järjestävät kesäkuussa 2021 valtakunnallisen nuorten mediataiteen tapahtuman Keskuskirjasto Oodissa ja Kino Reginassa Helsingissä. Kuukauden mittaisen tapahtuman aikana tuodaan esille lasten ja nuorten tekemää mediataidetta: mm. elokuvia, videoteoksia, animaatioita, VR-teoksia ja äänitaidetta. Lisäksi tapahtumapäivänä keskiviikkona 9.6.2021 järjestetään mediataiteen opettajille ja kaikille kiinnostuneille luentoja ja työpajoja mediataidekasvatuksesta, sekä pienten lasten mediataidealue – pieni ja sähköinen!

Nuorten mediataidetapahtumaan järjestetään avoin haku 10-19-vuotiaille mediataiteen tekijöille. Teosten lähetysaika on 1.1.2021 – 30.4.2021. Tarkemmat ohjeet ilmoitetaan myöhemmin. Valitut teokset ovat nähtävillä Keskuskirjasto Oodissa kesäkuun 2021 ajan ja osa teoksista näytetään tapahtumapäivänä elokuvateatteri Kino Reginassa keskiviikkona 9.6.2021.

Lisätietoja:

Katja Uksila

Mediataidetapahtuma SAVE:n tuottaja

katja.uksila@youngart.fi