LIITY MUKAAN!

Tervetuloa Mediakasvatusseuran toimintaan kehittämään medialukutaitoa Suomessa!

Jäsenyys Mediakasvatusseurassa

Tule mukaan tukemaan Mediakasvatusseuran toimintaa liittymällä jäseneksi! Mediakasvatusseuran jäseneksi voi liittyä kuka tahansa mediakasvatuksesta kiinnostunut henkilö tai yhteisö. Mediakasvatusseuralla on kolmenlaisia jäseniä: henkilöjäseniä, opiskelijajäseniä ja yhteisöjäseniä. Mediakasvatusseuran jäsenet ovat mukana edistämässä tärkeää asiaa osana kasvavaa joukkoa!

Miten liityn jäseneksi?

Voit hakea Mediakasvatusseuran henkilö- ja opiskelijajäseneksi täältä. Yhteisöjäsenyydestä löydät tietoa Yhteisöjäsenet-sivulta.

Paljonko jäsenyys maksaa ja mihin rahat käytetään?

Mediakasvatusseuran henkilöjäsenyyden liittymismaksu on 30 euroa, liittymismaksu opiskelijoille on 15 euroa. Liittymismaksun lisäksi jäsenyydestä ei aiheudu muita kuluja (emme esimerkiksi peri vuosittaisia jäsenmaksuja).

Jäsenmaksut käytetään Mediakasvatusseuran perustoiminnan tukemiseen, kuten julkaisutoimintaan, tapahtumien tuottamiseen ja viestinnän kehittämiseen.

Jäsenyyden voimassaolo ja eroaminen

Liittymismaksun jälkeen jäsenyys on voimassa niin kauan kuin jäsen haluaa pysyä Mediakasvatusseuran jäsenenä. Jäsen voi erota ottamalla yhteyttä Mediakasvatusseuran toimistoon. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteyttä mediakasvatus(a)mediakasvatus.fi.

Yhteistyön paikkoja?

Mediakasvatusseura tekee paljon yhteistyötä eri organisaatioiden ja toimijoiden kanssa. Tutustu käynnissä oleviin hankkeisiin ja projekteihin, ja ehdota rohkeasti yhteistyötä.

Lisäksi Mediakasvatusseuralla on säännöllisesti korkeakouluharjoittelijoita eri aloilta. Jos olet kiinnostunut harjoittelumahdollisuudesta, laita meille viestiä mediakasvatus@mediakasvatus.fi.