AVOIMET TYÖPAIKAT

Projektikoordinaattori (70%)

Projektikoordinaattori työskentelee kolmivuotisessa Muiden mediasta meidän mediaksi – mediamentorit maahanmuuttajien kotoutumista ja osallisuutta vahvistamassa -hankkeessa (STEA 1/2019 – 12/2021). Hanke on Mediakasvatusseura ry:n ja Pakolaisnuorten tuki ry:n yhteishanke, jossa Mediakasvatusseuralla on päähallinnoijan rooli. Mediakasvatusseura on valtakunnallinen mediakasvatuksen asiantuntijajärjestö. Pakolaisnuorten tuki ry tekee ja kehittää monikulttuurista nuorisotyötä valtakunnallisesti sekä järjestää pakolaistaustaisia nuoria tukevaa toimintaa Tampereella kahdessa toimipisteessä.

Hankkeessa kehitetään mediatyöpajatoimintaa maahanmuuttajataustaisille nuorille. Projektikoordinaattori tulee työskentelemään Mediakasvatusseura ry:n toiminnassa Helsingissä sekä tiiviissä yhteistyössä Pakolaisnuorten tuki ry:n mediakasvatuksen kehittäjän kanssa. Hankkeen kehittämistyö kohdentuu aluksi Pakolaisnuorten tuki ry:n Kölvi-toimintaan ja tulevina vuosina Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden maahanmuuttajatyöhön.

Projektikoordinaattorin työssä tarvitaan kehittävää työotetta, hankehallinnon ja viestinnän osaamista sekä verkostomaisen työskentelyn taitoja. Pääasiallinen työskentelypaikka on Helsinki, mutta tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista Tampereelle.

Toivomme hakijalta:

  • monikulttuurisen nuorisotyön tuntemusta
  • kokemusta monipuolisista viestintätehtävistä
  • järjestelmällistä työotetta ja kokemusta hankkeen läpiviennistä
  • tottumusta hyvien käytäntöjen kirjaamiseen ja toimintamallien kehittämiseen
  • mediakentän tuntemusta

Arvostamme:

  • mediakasvatuksen tuntemusta
  • kiinnostusta erilaisiin mediatuotannon menetelmiin
  • koulutustaitoja ja -kokemusta

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä soveltuvaa korkeakoulutusta tai toisen asteen koulutusta.

Mitä tarjoamme?

Mediakasvatusseura on aitiopaikka alati muuttuvalle ja kehittyvälle mediakasvatuksen kentälle. Pääset tekemään pioneerityötä maahanmuuttajille suunnatun mediakasvatuksen kehittämisessä innokkaan ja kehitysmyönteisen työyhteisön tukemana.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kirjallinen CV sähköpostilla 3.3.2019 mennessä osoitteeseen sonja.hernesniemi@mediakasvatus.fi. Merkitse viestin aiheeksi “Projektikoordinaattori” ja nimesi.

Haastattelemme hakijoita tehtävään jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut hakuaikana sähköpostitse Sonja Hernesniemeltä, puhelintiedusteluaika 28.2. klo 10-12 puh. 050 594 2275

Tutustu myös Pakolaisnuorten tuki ry:n mediakasvatuksen kehittäjän rekrytointi-ilmoitukseen osana samaa hanketta!

Hakuilmoitukseen >>