Euroopan unionin sosiaalirahaston, Vipuvoimaa EU:lta 2014–2020 -toimenpidekokonaisuuden ja Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen logot.

Mediakasvatusseura on tuottanut vuosien 2018–2020 aikana toteutetun Digivoimaa-hankkeen aikana nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille mediakasvatusosaamista vahvistavan verkkokurssikokonaisuuden sekä organisaatioiden toiminnan kehittämistä tukevan työkalupaketin.

Materiaalit tukevat nuoriso- ja ohjausalan ammattilaisia ja organisaatioita nuorten digitaalisen arjen hyvinvoinnin ja monipuolisten mediataitojen vahvistamisessa sekä siihen tähtäävän toiminnan ja viestinnän suunnittelussa.

Tätä sivustolta löytyy lisätietoja Digivoimaa-verkkokurssikokonaisuudesta ja Digivoimaa-työkalupaketista sekä niiden taustalla olevasta hankkeesta.

Kuvassa teksti Verkkokurssit sekä piirroskuvat suurennuslasista, kahdesta puhekuplasta sekä aivoista.

Verkkokurssit

Digivoimaa-verkkokurssikokonaisuus tarjoaa tietoa nuorten digitaaliseen arkeen liittyvistä erityiskysymyksistä sekä vahvistaa osaamista nuorten digihyvinvoinnin ja monipuolisten mediataitojen tukemiseksi.

Kuvassa teksti Työkalupaketti sekä piirroskuva kahdesta hammasrattaasta.

Työkalupaketti

Digivoimaa-työkalupaketti tukee nuorille toimintaa tarjoaville organisaatioille tukea toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun. Työkalupaketti sisältää materiaalit ja ohjeet neljään toiminnalliseen ryhmätehtävään.

Kuvassa teksti Digivoimaa-hanke.

Hanke

Materiaalit on tuotettu osana valtakunnallista Digivoimaa-hanketta. Hankkeen aikana vahvistettiin nuoriso- ja ohjausalan ammattilaisten osaamista sekä nuorten digitaalisen arjen hyvinvointia.

© Copyright - Mediakasvatusseura ry - Toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Powered by jannelahtela.fi