YHTEISÖJÄSENET

Mediakasvatusseuran yhteisöjäsenet tukevat medialukutaidon kehittymistä Suomessa!

Yhteisöjäsenyys Mediakasvatusseurassa

Mediakasvatusseuran yhteisöjäseninä on kattava joukko erilaisia organisaatioita, yrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä. Yhteisöjäsenyys on ennen kaikkea yhteisvastuun kantamista, jotta medialukutaito kuuluisi kaikille Suomessa. Yhteisöjäsenten kanssa tehdään monipuolista yhteistyötä: tuotetaan yhteisiä tietopaketteja ja materiaaleja sekä tapahtumia. Mediakasvatusseura järjestää yhteisöjäsenilleen myös koulutuksia ja tapaamisia ja yhteisöjäsenten materiaaleja levitetään Mediakasvatusseuran sivujen ja verkostojen kautta.

Yhteisöjäseneksi?

Olisi mahtavaa saada organisaationne mukaan edistämään medialukutaitoa!

Yhteisöjäseneksi voi liittyä yhdistys, yritys, järjestö tai oppilaitos. Yhteisöjäsenet voivat halutessaan ottaa osaa hankkeisiin ja tapahtumiin, tai tukea toimintaa taustalla – löydetään teille parhaiten sopiva tapa. Yhteisöjäsenten edustajia on myös mukana yhdistyksen hallituksessa.

HAE YHTEISÖJÄSENEKSI TÄÄLTÄ >>


Jäsenmaksu

Yhteisöjäsenen jäsenmaksu määräytyy organisaation koon mukaan: alle 5 hengen organisaatioiden jäsenmaksu on 100 euroa, suuremmille organisaatioille maksun suuruus on 200 euroa. Yhteisöjäsen voi tukea yhdistystä myös suuremmalla summalla. Yhteisöjäsenmaksu kattaa yhteisöjäsenen yhteyshenkilön jäsenmaksun eli yhteisöjäsenellä on yksi ääni.

Yhteisöjäsenet vuonna 2019